fbpx

membri tda

TRUPA DE ACOPERIRE

Trupa de Acoperire este una dintre primele formaţii ‘de cover’ (asta ca să nu spunem ‘de acoperire’ 😀 ) clujene care, începând cu toamna anului 2009, se bucură de simpatia iubitorilor de muzică bună. Dinamism, bună dispoziţie, atmosferă efervescentă şi piese muzicale celebre sunt elementele prin care vă oferim momente de neuitat la evenimentele speciale din viaţa dumneavoastră. Să înceapă petrecerea!

Andra Zelenak - voce

Andra a descoperit pasiunea pentru muzică la varsta de 9 ani, atunci când a început să urmeze cursuri de canto muzică ușoara. De-a lungul anilor, câstigând numeroase premii la prestigioase concursuri și festivaluri naționale, Andra și-a format un stil propriu de interpretare ale melodiilor pe care le cântă.

Având în istoric o prezență în live-urile X-Factor România și Superstar Romania, Andra dă viață pieselor interpretate printr-o voce puternică și caldă.

Mishu Călian - voce, chitară, clape

Mishu este un muzician autodidact, care a pornit pe drumul muzicii din pură pasiune. A participat la numeroase festivaluri de folk din țară și s-a postat pe podium la fiecare din ele, la trei dintre acestea câștigând marele premiu. De-a lungul anilor a făcut parte din mai multe trupe de autor (Maya, Dor de Lună) și are un proiect solo pe care îl poți asculta pe pagina sa de artist de pe Spotify. Alături de Sorin, e membru fondator al trupei, responsabilitățile lui fiind producția și coordonarea muzicală TDA.

Zoltán Sebestyén - bas

După terminarea Liceului de Muzică 'Sigismund Toduță', secțiunea canto, Zoltán Sebestyén a absolvit Academia de Muzică 'Gheorghe Dima' din Cluj-Napoca, secția Pedagogie muzicală. Încă din anii studenției, chitara bas a devenit preocuparea sa principală și a făcut parte din mai multe formații clujene, precum Shekinah, Jokerman și 4motion. De-a lungul anilor s-a remarcat inclusiv în calitate de compozitor prin proiectele sale YesWeDo și ZØLTAN. Rolul său în Trupa de Acoperire este de a cultiva tainele groove-ului și de a lega ritmul cu armonia prin liniile sale de bas.

Sorin Zamfir - tobe

Sorin are o activitate muzicală care se întinde de-a lungul a mai bine de 20 de ani, începând cu anul 1986 alături de formația Sunet Transilvan ajungând la Emeric Set și Maya în prezent. A colaborat cu artiști ca Dinu Olarașu, Magda Puscaș, Teodora Iacob& Eufonia String Quartet fiind totodată membru fondator TDA. Mecanismul de ceas care conduce mâinile și picioarele lui Sorin dau trupei stabilitatea necesară proiectelor muzicale profesioniste.

Mihai Matei - DJ & MC

Deși nu e practic un membru al trupei, Mihai e parte din familia TDA și ne însoțește la marea majoritate a evenimentelor. Pe lângă munca de DJ, el performează alături de trupă condimentând prestațiile noastre cu scratch-uri și intervenții MC.

Reușește de fiecare dată să animeze atmosfera, găsind cocktailul muzical potrivit pentru fiecare eveniment.

De ce TDA?

Suntem pasionați de ceea ce facem și punem întotdeauna clientul pe primul loc

Ce primesti

Servicii profesioniste, prestate de oameni care îsi iubesc munca și o fac de fiecare dată cu bucurie